Et presentem el calendari 2021, fruit del projecte fotogràfic col·laboratiu “Tres voltes rebel” que hem realitzat en els tallers de Ioga de La Figa.

A les pàgines del document trobaràs una selecció d’imatges de les sessions fotogràfiques, els dibuixos que ens han acompanyat en la nostra sala i les paraules d’una gran Dona, d’una gran lluitadora i d’una gran poeta, la Maria Mercè Marçal.

Donar les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquest projecte. A les participants que heu esdevingut protagonistes, a les fotògrafes, a les persones que heu posat veu i música, a les que ens heu ajudat tècnicament, a les que heu cedit material amb una segona vida útil possible, a l’equipament que ha obert les portes al projecte i, sobretot, a la Marta, companya, professora de Ioga i molt més que això, que ens ha ajudat a convertir aquesta idea en realitat.

Gràcies mil!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A continuació trobaràs el link per descarregar l’arxiu pdf del calendari, en format cd i din-A4.

Només caldrà que ho imprimeixis, ho retallis i ho fiquis en un cd o com t’agradi més. Reutilitza els materials que tinguis per casa i encara tindrà més valor.

Serà un bonic i original regal per a tu i per a les persones que més estimes.

Vols saber com preparar-ho? T’ho expliquem breument en aquest vídeo.

Regala-ho

Gaudeix-ho

*Important: Aquesta obra s’ha creat sense ànim de lucre. Te llicència creative commons CC BY-NC-ND: lliure descàrrega, citar la font, no es pot modificar ni fer ús comercial.